top of page

Intertaste is een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van sauzen en kruidenmengsels op de natuurlijke manier.Het bedrijf is ontstaan uit drie ondernemingen die al ruim 80 jaarmet passie werken aan smaak en de top in de branche vormen. Intertaste wil in hun stand vertalen dat kruiden een heel belangrijk punt is. De eisen van de klant was dan ook alleen hun huisstijl zo goed mogelijk toepassen. Hiervoor zijn op de achterwanden weer specerijen te zien.

 

Prinsen

werkgever Brandt & Fernhout

        Intertaste

werkgever Brandt & Fernhout

 

Prinsen ontwikkelt en produceert levensmiddelen van hoogste kwaliteit.Ze leveren huismerken aan het merendeel van retailers van Europa. Het gaat dan om producten zoals creamers, zoetstoffen, sport- en dieetvoeding ect. Ze willen een stand voor op de Finished Product Expo in Geneve.De briefing kwam er op neer dat ze een goede eyecatcher in de stand willen. Ze willen ook wat producten kunnen presenteren hiervoor zijn dus schappen nodig. Om klanten binnen te halen zijn zitjes ook belangrijk zodat ze rustig kunnen overleggen.

 

        Cellofix

werkgever Brandt & Fernhout

 

Cellofix is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de productie van verpakkingen, beschermende films, aluminiumfolie om voedsel goed te bewaren en aluminiumfolie voor de industriële sector. Zij staan op de PLMA beurs, hier willen ze veel nieuwe klanten binnenhalen. Op hun stand willen ze hun producten tentoonstellen en genoeg ruimte hebben waar ze met eventuele nieuwe klanten een gesprek kunnen hebben. Om duidelijk te maken waar Cellofix staat willen ze graag een banner waar hun logo duidelijk op te zien is.

Go-Tan

werkgever Brandt & Fernhout

Go Tan is een professioneel klein familiebedrijf dat zich bezig houd met voedsel. Naast de Indisch-Indonesische herkomst hebben ze ook een Chinese oorsprong. Door deze twee verschillende eetculturen te combineren komt de familie tot een levende motto; A very foodloving family.Voor op de stand willen ze graag een goede sfeer neerzetten, ook van belang is, is dat ze de gasten willen laten proeven door ze dichter bij hun producten te brengen. Naast het proeven willen ze de producten goed kunnen presenteren en willen ze graag een kast in hun stand.

Fishmaster heeft een nieuwe huisstijl en de bedoeling is dat deze ook wordt toegepast in de nieuwe stands. Van deze nieuwe huisstijl is Seasational een groot onderdeel. Dit is kant en klare vis die alleen even in de magnetron hoeft en je hebt een chef-waardige beleving. Ze willen graag gebruik maken van steigerhout en krijtwanden. Op de krijtwanden willen ze sfeer impressies laten zien van hun producten. Omdat de opmaak van de stand voor de PLMA heel goed bevallen is willen ze dezelfde uitstraling nu ook op de ESE hebben en alleen wat andere afbeeldingen erin.

Fishmasters & Mayonna

werkgever Brandt & Fernhout

Fishmasters

werkgever Brandt & Fernhout

 

Fishmasters is een onderdeel van de Kennermervis Groep en is een leverancier op breed gebied van visproducten. Ze hebben een stand samen met Mayonna die net zoals Fishmasters gespecialiseerd is in visproducten. Fishmaster heeft een nieuwe huisstijl en de bedoeling is dat deze ook wordt toegepast in de nieuwe stand. Van deze nieuwe huisstijl is Seasational een groot onderdeel. Dit is kant en klare vis die alleen even in de magnetron hoeft en je hebt een chef-waardige beleving.Ze willen graag gebruik maken van steigerhout en krijtwanden.Omdat ze willen dat het wel een stand lijkt gebruiken ze bij alle twee krijtwanden. Ook laten ze allebei hun producten ook zien door vries koelingen.

Dr. Oetker

werkgever Brandt & Fernhout

Dr. Oetker is een bedrijf dat een heel breed assortiment aan producten heeft, deze zijn voornamelijk ook veel te vinden in de Nederlandse keuken. Het maakt niet uit of het voor een amateur of een professional is ze hebben het allemaal.Dr. Oetker is van oorsprong een Duits bedrijf. Meer dan honderd jaar geleden begon Dr. August Oetker met het verkopen van zakjes Backin bakpoeder. Dit ging al snel internationaal, nu behoren ze zelfs tot de vijf grootste merken in Nederland. De stand voor op de Gastvrij en FSF worden hetzelfde.Ze willen hier dezelfde sfeer laten zien als hun logo, de kleuren zijn van belang. Ook willen ze de familie sfeer laten zien door een grote afbeelding.

         SintLucas

werkgever Brandt & Fernhout

 

 SintLucas is een MBO school die zich ontwikkeld als een creatieve gemeenschap die breed in de samenleving staat. Ze laten de leerlingen niet alleen maar ontwerpen maar laten ze ook kennis maken met culturele instellingen en het bedrijfsleven.Naast MBO hebben ze op de locatie Eindhoven ook VMBO hier kun je al veel vakgericht leren en zo makkelijker instromen op het MBO. Voor de stand op de onderwijsbeurs is het belangrijk dat de opleidingen goed aangegeven worden. Voor de vorm denken ze toch meer aan afrondingen dat het niet strak is. Qua kleur gaat het natuurlijk om de oranje kleur van het logo deze willen ze duidelijk terug laten komen ook door middel van beeldmateriaal.

Smit & Dorlas

werkgever Brandt & Fernhout

Smit & Dorlas is een ambachtelijke koffiebrander. Ze zijn al jaren lang aan de horeca verbonden en dit is ook te merken want ze weten al meer als 190 horecaondernemers aan zich te binden. Naast het branden van koffie zijn ze ook altijd opzoek naar de beste machines en gaan ze altijd met de laatste trends mee. Ze willen een stand voor op de Top Shelf open. Dit is niet een beurs maar een tennistoernooi waar ze hun koffie verkopen aan de gasten.Ze willen wel duidelijk laten zien dat het van Smit & Dorlas is dit laten ze zien door middel van hun huisstijl. Wat er in de stand moet komen is een grote bar waar veel mensen tegelijk achter kunnen werken.

Marin is een bedrijf dat steeds bekender wordt. Voor op de Maritime Industry willen ze een video wall hebben zodat ze duidelijk kunnen laten zien met een film wat hun bedrijf nou precies doet. Ook willen ze een grote eyecatcher zodat ze vanuit de hal opvallen. Voor op de wanden willen ze de zee laten zien omdat het een van de belangrijkste dingen is waar het bedrijf om gaat, het maken van grote schepen.

Marin

werkgever Brandt & Fernhout

 

Voor op de beurs in Monaco gaan ze hun eigen video wall ook weer plaatsen. Omdat de mensen ook geïnformeerd moeten worden als al het personeel in gesprek is hebben ze ervoor gekozen om ook 2 ipads te gebruiken. Naast dat ze de mensen goed willen informeren vinden ze hun kleur ook belangrijk hier worden ze toch ook voor een groot deel aan herkent aan de kleur blauw vandaar dat ze weer blauwen wanden in de stand willen. 

           Marin

werkgever Brandt & Fernhout

 

Marin

werkgever Brandt & Fernhout

Marin Research Instituut Nederland is een bedrijf dat Schepen maakt en alles wat er bij komt kijken zoals bijvoorbeeld software. Omdat de eisen steeds strenger worde blijven ze zoeken naar verbeter punten. Voor op de stand bij SMM gaan ze een video wall gebruiken. Ze willen goed opvallen op de beurs vandaar dat ze een hoge eyecatcher willen. Ook een belangrijk punt van hun is dat mensen goed geïnformeerd moeten worden hiervoor willen ze ook een laptop en ipad gebruiken en op de ouderwetse manier folders.

Linde Gas is een bedrijf die gassen levert aan andere bedrijven zei zijn hierin een grote marktleider.Voor de Shell ecomarathon hebben ze samen een stand met de tu\e dit is een universiteit in Eindhoven die een duurzame sportauto ontwikkelt heeft die op gas loopt en hier is linde gas een belangrijk onderdeel bij.Op de stand willen ze twee dingen het presenteren van de auto en een drankje promoten. Dit drankje staat in het teken van moleculen, vandaar dat ze dit door middel van afbeeldingen willen laten zien. Ze willen graag ook als het wat rustiger is kunnen gaan zitten.

Linde

werkgever Brandt & Fernhout

Linde Gas is een bedrijf die gassen levert aan andere bedrijven zei zijn hierin een grote marktleider.Ze willen daarom een stand waar hun product in kan worden tentoongesteld, hierbij denken ze aan een kleinere formaat vaten met gas erin.Naast de producten te laten zien willen ze ook aantonen dat het van groot belang is dit door middel van een filmpje en een display.

           Linde

werkgever Brandt & Fernhout

 

Danone

werkgever Brandt & Fernhout

 Huis van beleg

werkgever Brandt & Fernhout

 

           Medusa

werkgever Brandt & Fernhout

 

BBS

werkgever Brandt & Fernhout

           Plukon

werkgever Brandt & Fernhout

 

Remia

werkgever Brandt & Fernhout

           Kopas

werkgever Brandt & Fernhout

 

Cellofix

werkgever Brandt & Fernhout

bottom of page